O nama

O nama | As Medicus

 

Poliklinika As Medicus Biorezonanca, osnovana 1995. god., poznata je po tome što stalno uvodi najnovija dostignuća savremene dijagnostike i terapije. Omogućava Vam brzu, kvalitetnu i bezbolnu dijagnostiku i terapiju celog organizma bez štetnog zračenja.

Poliklinika radi u novom, većem prostoru od 2006. god., u srcu Vračara, na Crvenom Krstu, u ulici Sazonova 71 (ex Filipa Filipovića).

 

O nama | As Medicus
O nama | As Medicus

 

Za pacijente sa druge strane Save i Dunava 2010. god. otvorena je nova poliklinika na Bežanijskoj Kosi, kod pijace, u ulici Ljubinke Bobić 13/2.

U savremenim ordinacijama na preko 300m2 poslovnog prostora rade lekari specijalisti raznih profila, doktori medicinskih nauka, profesori sa VMA i Kliničkog centra.

As Medicus Biorezonanca je prva poliklinika za integrativnu medicinu na ovim prostorima. Prva je u našoj zemlji uvela biorezonantnu i kvantno-informacionu dijagnostiku i terapiju.

Ono što je izdvaja od ostalih poliklinika je spoj klasičnih dijagnostičkih metoda i novog pravca u medicini 21. veka – Kvantno-informacione medicine sa najnovijim saznanjima iz biofizike i elektronike.

Iz oblasti kvantne medicine najmoćniji aparati su Biorezonantni i Termovizijski skener i Darkfield mikroskop u dijagnostičke svrhe kao i Mikrorezonantna i Rikta terapija u terapijske svrhe.

Sve dijagnostičke i terapijske metode imaju upotrebne sertifikate i dozvolu Ministarstva Zdravlja.

 

Naša misija je zdrav i srećan čovek!
Zakažite pregled!