O nama

O nama | As Medicus

 

Poliklinika As Medicus Biorezonanca, osnovana 1995. god., poznata je po tome što stalno uvodi najnovija dostignuća savremene dijagnostike i terapije. Omogućava Vam brzu, kvalitetnu i bezbolnu dijagnostiku i terapiju celog organizma bez štetnog zračenja.

Poliklinika radi u novom, većem prostoru od 2006. god., u srcu Vračara, na Crvenom Krstu, u ulici Sazonova 71 (ex Filipa Filipovića).

 

O nama | As Medicus
O nama | As Medicus

 

Za pacijente sa druge strane Save i Dunava 2010. god. otvorena je nova poliklinika na Bežanijskoj Kosi, kod pijace, u ulici Ljubinke Bobić 13/2.

U savremenim ordinacijama na preko 300m2 poslovnog prostora rade lekari specijalisti raznih profila, doktori medicinskih nauka, profesori sa VMA i Kliničkog centra.

As Medicus Biorezonanca je prva poliklinika za integrativnu medicinu na ovim prostorima. Prva je u našoj zemlji uvela biorezonantnu i kvantno-informacionu dijagnostiku i terapiju.

Ono što je izdvaja od ostalih poliklinika je spoj klasičnih dijagnostičkih metoda i novog pravca u medicini 21. veka – Kvantno-informacione medicine sa najnovijim saznanjima iz biofizike i elektronike.

Iz oblasti kvantne medicine najmoćniji aparati su Biorezonantni i Termovizijski skener i Darkfield mikroskop u dijagnostičke svrhe kao i Mikrorezonantna i Rikta terapija u terapijske svrhe.

Sve dijagnostičke i terapijske metode imaju upotrebne sertifikate i dozvolu Ministarstva Zdravlja.

Nagrade i priznanja

Poliklinika As Medicus Biorezonanca dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja za inovacije i unapređenje poslovanja u oblasti medicine. Prestižnu nagradu "CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA" koju dodeljuje Udruženje Poslovnih Žena Srbije dobila je 2019.god. dr sci med Nina Nikolovska Sinicki, spec. ORL i Kvantne medicine, za inovacije u oblasti medicine.

O nama | As Medicus

 

Iste godine, Poliklinika As Medicus Biorezonanca dobila je međunarodnu nagradu "STVARATELJI ZA STOLJEĆA" za razvoj ideja i inovacije u medicini i preduzetništvu, za Srednju i Jugoistočnu Evropu. Prestižnu nagradu poliklinici dodelio je komitet koji broji 15 eksperata iz 11 zemalja.

O nama | As Medicus

 

Ove nagrade su veliki podsticaj poliklinici za dalje inovacije u dijagnostici i terapiji. Kao prva poliklinika za integrativnu medicinu i kao pionir Kvantne medicine na Balkanu, Poliklinika As Medicus Biorezonanca nastavlja svoj put ka daljim otkrićima, unapređenju i doprinosu svetskoj medicini.

Naša misija je zdrav i srećan čovek!
Zakažite pregled!