Estetska medicina

U okviru estetske medicine koristimo limfnu drenažu, kavitaciju, radiotalasni lifting i radiotalasni nož.

Takođe se radi kozmetički tretman lica i tela po regijama, uz relax masažu.KAVITACIJA

Bezbolna metoda, ultrazvučnog, nehirurškog trajnog uklanjanja celulita i masnih naslaga. To je jedina efikasna alternativa hirurškoj liposukciji. Niskofrekventni ultrazvučni talasi pretvaraju čvrste masne ćelije u tečne, koje se usmeravaju u limfne sudove i eliminišu iz tela prirodnim putem uz pomoć limfne drenaže. Ceo postupak se obavlja pod nadzorom lekara nakon detaljnog pregleda i laboratorijskih analiza.

Najefikasnije se tretiraju zone stomaka, butina, kolena, nadlaktica, regije oko kukova itd.

 

LIMFNA DRENAŽA

Dobar protok limfe doprinosi dobrom zdravlju. Limfna drenaža se koristi kod mnogih medicinskih indikacija: limfnih edema, detoksikacije organizma, poboljšanja venske cirkulacije, prevencije i otklanjanja otoka na nogama, prevencije pojave i otklanjanja celulita kao i tegoba kod umornih, teških nogu.

Cilj limfne drenaže je postizanje kretanja telesnih tečnosti.


RADIOTALASNI LIFTING

Najefikasniji nehirurški tretman za podmlađivanje lica i tela. Obavlja se preventivno od 25. godine starosti zbog sprečavanja prevremenog starenja, dok starijim osobama služi za uklanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože.

Postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijedan oblik anestezije.

Radiotalasi svojim toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, već pristuni kolagen se kontrahuje, što dovodi do momentalnog zatezanja kože, tako da se efekat liftinga vidi odmah nakon tretmana.

U zavisnosti od stepena izraženosti bora radi se serija od 3-4 tretmana sa razmakom od 10 dana. Za održavanje postignutog efekta preporučuje se 1 tretman na 2 meseca.


RADIOTALASNI NOŽ

Koristi se za uklanjanje fibroma, bradavica, keratoza, kondiloma i mladeža. Prednosti radiotalasa su što minimalno traumatizuju tkivo i dovode do lakšeg i bržeg zarastanja rana, bez ožiljaka.

Metoda je komforna, bezbolna, bezbedna, brza i bez neželjenih postoperativnih posledica kao što su oticanje tkiva, infekcije ili krvarenje.


TRETMAN LICA

Najsavremenija tehnologija sa biljnim preparatima i aparatima moderne tehnologije, malih dimenzija gde je softverski ugrađeno 6 vrsta različitih dijagnostičkih tretmana lica.

Tretman lica je neinvazivan sa više funkcija i masažom.

Radiotalasi, mikrovibracije, jonoforeza i lifting obezbeđuju prodor kroz sva tri sloja kože, učvršćuju i podmlađuju kožu. Delotvorniji su i prijatniji od invazivnih metoda iglama. Zamenjuju botox i deo plastične hirurgije i koriste se za kozmetiku lica: skidanje dubokih i sitnih bora, podizanje kapaka, zatezanje facijalnih mišića čeonog dela kao i podbradka i dekoltea.


TRETMAN TELA PO REGIJAMA

Medicinski tretman kojim se uklanjaju lokalizovane masne naslage na telu (ruke, stomak, bokovi, butine, kolena, zadnjica) i remodelira željena regija.

Idealan je za sve osobe koje imaju problem sa celulitom, a ni nakon pravilne, često dijetalne ishrane i vežbanja nisu uspele da ga se reše.


RELAX MASAŽA CELOG TELA

RELAX MASAŽA PARCIJALNA


Naša misija je zdrav i srećan čovek!
Zakažite pregled!