Biorezonantni skenerNajmoćniji aparat iz oblasti kvantne medicine je BIOREZONANTNI SKENER kojim se u roku od jednog sata u 3D tehnologiji dijagnostikuju oboljenja svih organa i sistema u svim etapama bolesti počevši od najranije faze. 

Metoda je komforna, bezbolna, bez štetnog zračenja, ubrizgavanja kontrasta i ulaska u zatvoreni prostor i ne zahteva posebnu pripremu. 

Pregledaju se glava, vrat, grudni koš, srce, pluća, štitasta žlezda, dojke, gastrointestinalni trakt (jednjak, želudac, tanko i debelo crevo) bez invazivnih dijagnostičkih metoda kao što su gastroskopija i kolonoskopija, urogenitalni trakt, koštano-zglobni sistem kao i kompletna cirkulacija i inervacija.

Primenljiva je za sve uzraste, decu i trudnice. Registruje prisustvo bakterija, virusa i parazita. Testira alergene i lekove koje pacijent donosi sa sobom a poseban segment predstavlja test intolerancije na hranu.

Može kvalitativno da odredi krvnu sliku i biohemijske promene bez uzimanja krvi. Zamenjuje više specijalističkih pregleda, raznih snimanja, testiranja, laboratorijskih analiza, a pri tome nema štetnog zračenja. Vrednost ovog jedinstvenog sistema je u tome što pruža izbor najbolje terapije za pacijenta (kvantna terapija, homeopatija, biljna terapija, lekovi).

Ovim pregledom stiče se uvid u kompletno zdravstveno stanje pacijenta, utvrđuje predispozicija za nastanak oboljenja ili dijagnostikuje već nastalo oboljenje i predlaže najbolja moguća terapija.

 

Naša misija je zdrav i srećan čovek!
Zakažite pregled!