As medicus - prva poliklinika integrativne medicine As Medicus As Medicus
Početna » O nama

O nama

As medicus Osnivači poliklinike
dr.sci.med. Nina Nikolovska-Sinicki i
dr Aleksandar Sinicki

Poliklinika AS MEDICUS - BIOREZONANCA je osnovana 1995. godine. Od 2006 radi u novom, većem prostoru na istoj adresi - u srcu Vračara na Crvenom Krstu, ulica Sazonova 71 (ex Filipa Filipovića), odnedavno i u ulici Ljubinke  Bobić 13/2 (kod  Bežanijske  pijace).

Poštovani pacijenti, u našim savremenim ordinacijama,na oko 300 m2 poslovnog prostora pod stalnim nadzorom lekara specijalista i prof. sa VMA i Kliničkog centra, vaše zdravlje je naša briga. Koristimo najnovija dostignuća u medicinskoj tehnologiji.

U okviru poliklinike možete obaviti sve vrste internističkih pregleda ( kardiologija, gastroenterologija, endokrinologija, nefrologija, reumatologija ) takodje i preglede otorinolaringologa, ginekologa, neurologa, psihijatra kao i fizijatra. Pored ultrazvuka, EKG-a, color dopplera, holtera EKG-a i pritiska, audiometra, timpanometra, kolposkopa, poliklinika poseduje sve aparate za fizikalnu medicinu i kinezi salu, obavlja laboratorijske analize i test intolerancije na hranu i lekove.

Ono što AS MEDICUS izdvaja u odnosu na druge poliklinike je svakako Biorezonantni i termovizijski skener, Darkfield mikroskop ( sken mikroskop žive kapi krvi ) kao i Mikrorezonantna terapija.

Na Crvenom Krstu pregledi i terapije se zakazuju putem telefona 011-2836-836 i 283-53-93, a na Bežaniskoj kosi 011/22-72-916

Poliklinika AS MEDICUS - BIOREZONANCA omogućava vam brzu, kvalitetnu i bezbolnu dijagnostiku i terapiju celog organizma, bez štetnog zračenja. Sve dijagnostičke i terapijske metode imaja upotrebne sertifikate i dozvolu Ministarstva zdravlja.

Biorezonantni skener predstavlja dijagnostičku metodu kojom se u roku od jednog sata pregleda kompletan organizam. Bolest dijagnostikuje u fazi kada još nema organskih promena i kada je ne prepoznaju klasični dijagnostički aparati (UZ, skener, MR). Zamenjuje više specijalističkih pregleda, raznih snimanja, testiranja, laboratorijskih analiza, a pored toga nema štetnog zračenja!!!

Iskoristite zdravstveno osiguranje sledećih osiguravajućih društava

Osiguranja

Naši prijatelji

Balkan Hotel GarnStomatološka ordinacija Dr ĐorđevićCentar za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju